444 32 70

Alya Villa Butik Otelinde erken rezervasyon ile ucuz tatil yapmanın keyfini Elcitur.com.tr ile yaşayın!

YURTDIŞI TURLARI

YURTDIŞI TURLARI

Kudüs’ te Gezilecek ve Görülecek Yerler

Kudüs şehri otantik bir havasıyla da herkesi büyülüyor. Kutsal Kabir (Mezar) Kilisesi gezilecek yerlerin başında geliyor. Özellikle Müslümanların bulunduğu mahalle sizleri etkileyecek güzelliklerle dolu. Mescid-i Aksa ile Kudüs’ün yıldızı olan Kubbet’üs Sahra. Kutsal Kaya’yı örten muhteşem altın kaplama tüm görkemiyle herkesi etkiler. Kaya içinde küçük oda bulunur ve dua edilmesi için özel bölümler yer alır. Maneviyatı en yüksek noktası hissedeceğiniz özel dua odası.

Kudüs’ün Mutlaka Görülmesi Gerekli Yerleri

Zeytin Dağı özellikle Hz. Ömer’in Kudüs’e ilk baktığı yer olduğu için ayrı bir önem taşır. Kudüs’ün harika manzarasını Zeytin Dağı’ndan izleyebilirsiniz. Sırat Köprüsünün kurulacağı yer olan yol ise ziyaretçileri çok etkiler. Ağlama duvarı, tarihi Kudüs çarşıları ise Kudüs’te her anınızın dolu geçmesini sağlayacak. Sultan Abdülhamit tarafından yaptırılan saat kulesi, Hasan Paşa Cami ve Külliyesi ziyaret edecekleri önemli ölçüde etkileyecek yapılarla dolu. Dinin eşsiz güzelliklerini Kudüs’ün atmosferinde doyasıya hissedeceksiniz.

Dünya’nın en eski şehirlerinden biri olan Kudüs gezisi ile gerçek manevi duygularınızı doruk noktasında hissedeceksiniz. Müslüman, Yahudi ve Hristiyanlarca kutsal kabul edilen şehre her yıl binlerce ziyaretçi akın eder. İslami Otel özel turlarıyla kutsal mekanın ziyaretini gerçekleştirebilir ve dininizi dolu dolu yaşarken, kutsal şehrin tüm güzelliklerini keşfedersiniz. Kalacağınız otellerin seçimi, gideceğiniz mekanların düzenlenmesi ve sizlere sunulan rehberler eşliğinde Kudüs ziyaretinizi gerçekleştirme.

Tarih ile iç içe olan şehirde kendinizi farklı bir alemde hissedecek ve o ortamın atmosferine kapılacaksınız. İslami otellerde kalarak Kudüs’ün muhteşemliklerini keşfedebilirsiniz. Tarih kokan şehirde modern tasarımlar özellikle sizleri etkileyecek. Egzotik büyüsüne kapılacak ve dinin güzelliklerini sevdiklerinizle yaşayacaksınız. Güzelliklerle dolu Kudüs turu sizler için özel fiyatlarla.

 BALKANLAR

Balkanlarda Gidilecek En Önemli Yerler

Prilep, Makedonya: Şehrin kendine has geleneği ve yerleşim yerleri görenleri etkiliyor. Modern güzelliklerin yanı sıra eşsiz doğal güzellikleri barındıran önemli bir kent. Çıplak tepe ardında taşlarla çevrili bir alanda yer alıyor. Orta çağ kalelerine burada sıkça rastlayabilirsiniz. Eski Çarşı, saat kulesi ve farklı mekanları ile gezilecek çok değişik yerleri barındıran şirin bir kent.

Dubrovnik, Hırvatistan: Hırvatistan için önemli bir kent. Orta çağın güzelliklerini koruyan ve eşsiz manzaraları sunan önemli bir mücevher. Şehrin görülmesi gereken mimari eserleri çok meşhur. Kültürel etkinlikleri ise fazla olan bir şehir.

 Brasov, Romanya: Romanya, kültür ve tarihi özellikleri dolayısıyla Balkanların adeta bir parçası. Sık ormanlarıyla meşhur. Doğayı sevenlerin tercih edecekleri önemli bir tatil yeri.

Veliko Tarnovo, Bulgaristan: Orta çağ döneminde Bulgaristan’ın başkenti olan şehir şimdilerde üniversitelerin olduğu bölge. Müze, ormanlık alanlar, tarihsel mekanlarıyla ünlü.

Prizren, Kosovo: Mimari yapıda Türk etkilerini göreceğiniz birçok esere tanık olacaksınız. Camilerin kenti olarak bilinir. Görülmeye değer birçok güzellikleri barındıran şehirde ailecek huzurlu tatil imkanı yaşayabilirsiniz.

İslami otel tur organizasyonu ile istediğiniz balkan ülkesinde huzurlu ve ailecek tatilin keyfine varın. Dininin gereklerine uygun otel bulmak isteyenlere yardımcı olacak tur organizasyonu ile hem güzel manzaralar keşfedin hem de otelde dinin güzelliklerini rahatça yaşayın. Huzurlu bir tatil her zaman kişiyi stresten arındırır.

Bütçenize uygun tatil yapmak istiyorsanız mutlaka erken rezervasyon kampanyalarından yararlanmalısınız. Tatil zamanında da rahatça sevdiklerinizle huzurlu şekilde gezme olanakları yaşayın. Sizlerin rahat edeceği İslami otellerde Balkan ülkelerini keşfetme ve doğal güzelliklerinden ailecek yararlanma imkanı.

Sizi Arayalım

Sizi Arayalım

Bilgileriniz Alınmıştır!

En kısa sürede size dönüş yapacağız.